MEER INFORMATIE

Vraag hier uw informatie of offerte aan.

VRAAG AAN

OVERKAPPINGEN

Bij de keuze van een bedrijf voor de bouw van een overkapping of schuur  mogen kwaliteit en vertrouwen nooit in het gedrang komen. Werken met een professional is dan een absolute must. Met meer dan 35 jaar ervaring en een echte focus op klanttevredenheid, kunt u op ons vertrouwen voor uw overkapping, interieur of exterieur verbouwing . Onze installaties worden uitgevoerd door volledig opgeleid personeel volgens de hoogste professionele normen.

Timmerwerken Jannink heeft door de jaren heen bewezen resultaten geboekt door hoge normen te stellen op het gebied van kostenbeheersing, planning en projectveiligheid. Wij hebben de  ervaring die ons een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van anderen in ons vakgebied.

WAAROM VOOR JANNINK KIEZEN

Met meer dan 35 jaar ervaring en een echte focus op klanttevredenheid, kunt u bij uw volgende project volledig op ons vertrouwen. Wij bieden professionele nieuw- en verbouwdiensten met hoge kwaliteitsnormen.

 • Klantfocus
 • Hoge vakbekwaamheid
 • Kwaliteit opleveringen
 • Budgetbewaking
 • Oplevering volgens afspraak en planning
 • Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Wat maakt de prijs zo hoog op dit moment?

  Op dit moment zijn er door de COVID-19 maatregelen veel materialen niet leverbaar en zijn grondstoffen schaars. Hierdoor worden de prijzen in de bouw automatisch hoger. Helaas zijn wij afhankelijk van leveranciers en kunnen wij de prijs niet beïnvloeden.

 • Hoe lang duurt een project?

  Afhankelijk van de grootte van uw project, uw wensen en de benodigde materialen, wordt de tijdlijn van een project langer of juist korter. Wij gaan altijd met u in overleg en proberen ons te allen tijde aan de afgesproken planning te houden.

 • Kan ik extra kosten verwachten?

  Wij proberen ons altijd aan de gemaakte afspraken te houden om zo geen extra kosten te maken. Het kan door onvoorziene omstandigheden gebeuren dat bijvoorbeeld bepaalde materialen niet meer verkrijgbaar zijn en moeten dan uitwijken naar een alternatief. Wij bespreken dit altijd eerst vooraf met u, vooradat wij tot actie overgaan.

 • Wanneer wordt er gestart met het project?

  Nadat wij uw goedkeuring voor de offerte hebben gekregen en u bent akkoord met de planning en de benodigde materialen zijn geleverd, kan er gestart worden met uw project.
  Op dit moment zijn er geen al te lange wachttijden en kunnen wij in overleg met u uw project inplannen.

© Copyright 2023