WIJ ZIJN TIMMERWERKEN JANNINK

Timmerwerken Jannink is een dynamisch bedrijf met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw en verbouwingen. Wij werken voornamelijk in de particuliere sector en vinden het een uitdaging om uw project tot een succes te maken. doordat wij als aannemer niet alleen de werkvoorbereiding treffen, maar het complete project verzorgen, kunnen wij uw project van A tot Z verwezenlijken. Hier staat klanttevredenheid bij ons centraal. Of het gaat om het plaatsen van een dakkapel, het opknappen van uw huis of een nieuw interieur, wij kunnen u in het hele project van dienst zijn. Samen met u realiseren wij uw ideeën en wensen. Dit voor concurrerende prijzen.

 • Wij combineren kwaliteitswerk, hoogwaardige kennis en concurrerende prijzen
 • Wij kunnen ervoor zorgen dat een klus op tijd en binnen het budget geklaard wordt
 • Focus op kostenbeheersing
 • Professionele service voor particuliere en zakelijke klanten
 • 35 jaar ervaring en een gedreven focus op klanttevredenheid

MET WAARDE

Wij combineren korte lijnen, gewaarborgde vakmanschap, uitgebreide kennis en concurrerende prijzen om u een uitstekende service te bieden.

TIJDBESPAREND

Wij hebben de ervaring, het personeel en de materialen om uw project vlekkeloos te laten verlopen. U kunt er vanuit gaan dat het project op tijd klaar is.

BINNEN BUDGET

Met ons werken betekent dat we zorgvuldig en volgens schema te werk gaan. Een heldere communicatie en tijdig overleg.

WAAROM KIEZEN VOOR TIMMERWERKEN JANNINK

Jaar ervaring

+ Grote projecten

+ Tevreden klanten

ONZE MISSIE

Met onze ervaring, no-nonsense mentaliteit, actieve en meedenkende houding, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw nieuw- of verbouwproject. Wij werken met korte lijnen en verzorgen uw project van A to Z. Hierbij komen wij onze afspraken na en waarborgen wij onze kwaliteit.

Wilt u meer van ons weten? Wat onze laatste projecten zijn? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

Heeft u genoeg gezien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, om uw plan samen te bespreken.

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Hoe kom ik in contact met jullie?

  Bel, app of mail ons en wij nemen direct contact met u op.

 • Hoe begint een traject?

  Allereerst komen wij bij u langs om te horen wat uw plannen zijn. Samen kijken we naar de vervolgstappen en maken wij voor u een offerte op, zodat u weet wat de verwachtte kosten zijn. Bij goedkeuring van de offerte en in afstemming met u starten wij het project.

 • Wat als ik tussentijds wijzigingen wil aanbrengen?

  Mocht u onverhoopt toch tussentijds wijzigingen willen doorvoeren, moeten wij hier ruim van te voren van op de hoogte worden gebracht. De wijzigingen moeten uitvoerbaar zijn en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden

© Copyright 2023